Augustana College printing logo

Dutch welcome letter

Beste ouders,

Hartelijk welkom in de Augustana familie!

Augustana zal uw kind uitdagen en steunen gedurende zijn of haar studietijd, een periode vol nieuwe ideeën en ervaringen. We hopen dat u uw kind zal steunen en aanmoedigen, ook als hij of zij obstakels tegen komt. Ons doel is studenten uit te rusten met die vaardigheden die nodig zijn om zelfstandig te leven. Dat betekent dat we uw kind soms zullen doorverwijzen naar specifieke diensten op de campus. Ook proberen we goed in te schatten welke behoeften uw kind heeft en proberen we hem of haar te begeleiden in het vinden van oplossingen. Onze hoop is studenten zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren, zodat ze na hun tijd op Augustana in staat zijn deel te nemen aan het leven als volwaardig, breed gevormd burger.

We weten dat voor veel ouders van internationale studenten geldt dat Engels niet hun moedertaal is. Mocht het nodig zijn dat een specifiek document voor u vertaald wordt, of mocht u behoefte hebben aan een tolk als u de campus bezoekt, laat dat dan gerust weten. We vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt in de communicatie met Augustana, of dat nu tijdens een bezoek is of op afstand.

We zijn heel blij dat uw zoon of dochter onderdeel gaat uitmaken van Augustana en kijken ernaar uit om met hem of haar te werken.

Met vriendelijke groeten,

Jane M. Tiedge, PSDO, Coordinator of International Student Life